Future Minds Hub - közösség a közösségben

Future Minds Hub

Az üzleti világ ma olyan dinamikus és változatos, mint még soha korábban. Azt tapasztaljuk, hogy négy generáció összefonódik, dolgozik együtt, tanul egymástól a munka világában. Ez egy fantasztikus lehetőség, ugyanakkor kihívást is jelent. A Future Minds Hub egy olyan tér, ahol a 35 év alatti vezetők megoszthatják tapasztalataikat, tanácsokat adhatnak és kaphatnak egymástól. Itt a helye mindazoknak, akik szeretnének kapcsolatot teremteni más hasonló kihívásokkal küzdő fiatal vezetőkkel.

Hozzánk csatlakozva lehetőséged van arra, hogy egy olyan közösség részévé válj, ahol az őszinte és nyílt kommunikációé a főszerep. Megértheted mások nézőpontját, miközben saját tapasztalataidat is megoszthatod velük. Azáltal, hogy összehozzuk a fiatal generációkat, lehetőséget teremtünk arra, hogy együtt építsünk és tanuljunk egymástól.

Ugyanakkor az MVÜK közösségének részeként a Future Minds Hub-hoz csatlakozva lehetőséged van az idősebb, tapasztaltabb vezetőkkel való kapcsolatfelvételre is.

Hiszünk abban, hogy a generációk közötti párbeszéd és együttműködés mindannyiunk számára gazdagító lehet. A Magyar Vállalatvezetők Üzleti Közössége (MVÜK) üzletfejlesztést, tapasztalatcserét, új üzleti kapcsolatokat és tudásmegosztást kínál. Tíz éve támogatja 600 cég több, mint 1.200 progresszív vezetőjét, hogy sikeresen tudjanak a jelen gazdasági környezetben manőverezni.

 

Közösség a közösségben

Az MVÜK üzleti közösségében rengeteg értékes tudás és tapasztalat halmozódott fel a tapasztaltabb vezetők körében, akik örömmel osztják meg ezeket a fiatalabb generációval. Ebből született az ötlet, hogy bevonjuk a jövő fiatal vezetőit is.

A Future Minds Hub lehetőséget nyújt a fiatal vezetőknek, hogy kapcsolatokat építsenek, tudást és tapasztalatot cseréljenek, és akár barátságokat is kössenek.

Eseményeinken azt tapasztaltuk, hogy a fiatal vezetők nem csak munkahelyi kihívásokkal küzdenek. A mai rohanó világban nehéz olyan kapcsolatokat kialakítani, ahol hasonló élethelyzetű emberekkel találkozhatnak, akik megértik őket, és hasonló tapasztalatokon mentek keresztül. Hiszünk abban, hogy az ilyen értékes, előremutató barátságok és kapcsolatok egy nyitott, jövőorientált közösségben születnek meg, ahol a hasonló korosztályú vezetők őszintén beszélgethetnek egymással. What’s Next?

Founder and ambassador of Future Minds Hub: Domokos Ákos

Célunk

35 év alatti felsővezetői kört összefogni, közösséget teremteni,

Skillek, tudás fejlesztése,

Üzleti kapcsolatok kialakítása,

Hasonló élethelyzetű vezetőknek teret adni a tudásmegosztásnak, tapasztalatcserének.

Felépítésünk

Vezetői dilemmák rendezvények – beszélgessünk

Workshop jellegű rendezvények – tanuljunk

Kötetlen rendezvények – érezzük jól magunkat