Februári büszkeségeink – Női Vezetői Klub

Éppen úgy, ahogyan a MARKETING DIAMOND AWARDS díj megálmodói, mi is hisszük, hogy a szakmai díjak nem csak a nagy ügynökségek és a nagy márkák kiváltságai!

A marketingkommunikációs szakmában a legtöbb szakmai díj a nagy ügynökségek és a multinacionális vállalatok kiváltsága, akiknek nagyobb marketingbüdzsé áll a rendelkezésükre. A Marketing Diamond Awards küldetése, hogy teret adjon a kisebb ügynökségek és a kisebb költségvetésből megvalósuló marketingaktivitások számára is. Célja továbbá a sikeres, hatékony marketing-megoldások elismerésével és azok széleskörű népszerűsítésével hozzájáruljon az igényes, szakmailag helyes gyakorlat elterjedéséhez, valamint segítse a marketingszakma kisebb szereplőit a minél színvonalasabb marketingtevékenység végzésében.

Szívből gratulálunk a PResston PR Kft-nek ahhoz, hogy elnyerték a Magyar Marketing Szövetség – marketing.hu Marketing Diamond Awards díját a „Társadalmi célú kampány” kategóriában.

Az MVÜK Női Vezetői Klub „Tenni vagy nem tenni, azaz kell-e változtatni a női vezetői lét kérdésein?” című hiánypótló piackutatás eredményeinek feldolgozásával, kreatív tartalmakon és infografikákon, digitális eszközökön keresztül történő elemzésével, valamint, sajtókommunikációjával pályáztak. A szakmai díj célja, hogy a sikeres, hatékony marketing megoldások elismerésével, széleskörű népszerűsítésükkel hozzájáruljon a szakmailag igényes gyakorlat elterjedéséhez.

Büszkeséggel tölt el minket, hogy tagunk, Karácsony Ildikó, a Rétescake társalapítója és franchise hálózat fejlesztője és csapata kétszeres marketing gyémánt díjat nyertek a Marketing Diamond Awardson “kis költségvetésű üzleti célú kampányok“, és az “imázs és márkaépítés” kategóriájában.

 

Ahogyan arra is mérhetetlenül büszkék vagyunk, hogy – szintén tagunk – Pap Sára, a Tejmadár alapító tulajdonosa “employerbranding” kategóriában nyert a „Legyél Te is Eggcellent” programjával.

Szlogenünknek megfelelően a Női Vezetői Klubban „Emeljük egymást!” Éppen ezért a díjazottaknak szívből vittük hírét közösségünkben és szeretettel gratuláltunk Nekik klubeseményünkön.

Nem ismered még az MVÜK Női Vezetői Klubot? Tudj meg többet rólunk! https://lnkd.in/dTrBQW6j
Juss Te is piaci előnyhöz azzal, hogy első kézből szerzel üzleti eredményességedre hatással lévő információkat, kapcsolatokat! Csatlakozz hozzánk! Vegyél részt egy eseményünkön! https://mvuk.hu/esemenyek
 

További történetekért, az MVÜK tagságával kapcsolatos friss és aktuális hírekért kövess minket Facebook és LinkedIn oldalainkon! Eseményeinket itt találod!