MVÜK, iFood és ÖkoSys közös szervezésében
Kapcsolatépítés, együttműködés, inspiráció – a FoodFlow ’25 az élelmiszeripari lánc teljes spektrumát megszólítja, a termeléstől a fogyasztói trendekig. Várunk mindenkit, aki szeretné megérteni a legaktuálisabb kihívásokat és lehetőségeket, és közben bővítené szakmai kapcsolatait egy támogató, nyitott közösségben.
A programot szakértői előadások, izgalmas panelbeszélgetések és az MVÜK módszertanára épülő kerekasztalok teszik teljessé. Ez egy egész nap a tudás, a tapasztalat és a kapcsolatépítés jegyében – és még csak a kezdet!
- Dátum: 2025. november 6., 10:00–15:30
- Helyszín: Holiday Inn, Budaörs
- Részvételi díj: 30.000 Ft + Áfa / fő
👉 Regisztráció: az eseményen való részvételhez előzetes jelentkezés szükséges. Regisztrálni az alábbi űrlapon lehet: https://forms.gle/PEvD1JCQBB1BXwKm7
Részletes program
09:30 – 09:50 Érkezés
10:00 – 10:30 Köszöntők
Tóth Gábor üzletfejlesztési vezető, Magyar Vállalatvezetők Üzleti Közössége
Sebestyén Tibor vezérigazgató-tulajdonos, Ökosys Zrt.
Szommerné Egyed Linda klaszter elnök, iFood Élelmiszer Klaszter
10:30 – 11:20 Iparági körkép és kihívások szekció
Nyitó előadások:
- Szegedyné dr. Fricz Ágnes független élelmiszerszabályozási- és REL szakértő
- Fertetics Mandy fenntarthatósági vezető, Magyar Vállalatvezetők Üzleti Közössége és ügyvezető, Alternate Kft.
Panel beszélgetés:
- Moderátor: Fertetics Mandy fenntarthatósági vezető, Magyar Vállalatvezetők Üzleti Közössége és ügyvezető, Alternate Kft.
- Résztvevők:
- Fórián Zoltán vezető agrárszakértő, ERSTE Bank Zrt.
- Dr. Abrankó László Péter egyetemi tanár, tanszékvezető, Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem
- Sztankó Attila gazdasági igazgató, Kometa 99 Zrt., tanácsadó, iFood Élelmiszer Klaszter
11:20 – 12:00 Kerekasztal beszélgetés: szakmai beszélgetés, kapcsolatépítés, üzletfejlesztés az Magyar Vállalatvezetők Üzleti Közössége módszertanával
12:00 – 12:40 Ebéd
12:40 – 13:00 Élelmiszerbiztonság és táplálkozási trendek szekció
Panel beszélgetés:
- Moderátor: Szegedyné dr. Fricz Ágnes független élelmiszerszabályozási- és REL szakértő
- Résztvevők:
- Hampuch Zsolt COO, Szafi Group, tagi képviselő, iFood Élelmiszer Klaszter
- Dr. Szente Viktória egyetemi tanár, Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem, tagi képviselő, iFood Élelmiszer Klaszter
- Szommerné Egyed Linda ügyvezető, Fino-Food Kft., elnök, iFood Élelmiszer Klaszter
- Szűcs Zsuzsanna MSc RD elnök, Magyar Dietetikusok Országos Szövetsége
13:00 – 13:10 Villáminterjú: Az innovációs klaszter minősítés szerepe és jelentősége
Aki kérdez: Fertetics Mandy fenntarthatósági vezető, Magyar Vállalatvezetők Üzleti Közössége és ügyvezető, Alternate Kft.
Aki válaszol: Weisz Margit klasztermenedzser, iFood Élelmiszer Klaszter
13:10 – 13:50 Élelmiszerhulladék és innováció szekció
Panel beszélgetés:
- Moderátor: Fertetics Mandy fenntarthatósági vezető, Magyar Vállalatvezetők Üzleti Közössége és ügyvezető, Alternate Kft.
- Résztvevők:
- Cseh Balázs alapító és elnökségi tag, Magyar Élelmiszerbank Egyesület
- Deák Brigitta cégvezető, GreenPro Zrt.
- Sebestyén Tibor vezérigazgató-tulajdonos, Ökosys Zrt.
- Sztankó Attila gazdasági igazgató, Kometa 99 Zrt., tanácsadó, iFood Élelmiszer Klaszter
13:50 – 14:30 Kerekasztal beszélgetés: szakmai beszélgetés, kapcsolatépítés, üzletfejlesztés az Magyar Vállalatvezetők Üzleti Közössége módszertanával
14:30 – 14:50 Villáminterjú
Aki kérdez: Fertetics Mandy fenntarthatósági vezető, Magyar Vállalatvezetők Üzleti Közössége és ügyvezető, Alternate Kft.
Aki válaszol: Harsányi Gábor borász, tulajdonos, GreenBrands minősítésű Harsányi Pincészet
14:50 – 15:20 Interaktív összefoglalás és zárás
Lemondási feltételek
A részvételi díj befizetését követően visszatérítésre nincs lehetőség. Amennyiben te mégsem tudsz részt venni az eseményen, de delegálnál mást magad helyett, kélek vedd fel velünk a kapcsolatot!
Amennyiben a regisztrációt az eseményt megelőző 7 napon belül mondod le, a részvételi díj megfizetése akkor is kötelező, ha a számla kiegyenlítése addig nem történt meg.



