Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

MVÜK Café – stratégia

május 15. 14:00-17:00

Játékalapú workshop a vezetői döntéshozatal témakörében – elsőzámú vezetők számára.

A döntéshozatal az egyik legfontosabb vezetői készség. Vannak, akik a racionálisan előkészített tudatos döntéshozatalban hisznek inkább, és van, aki az intuitív vezetés híve. Vajon melyik vezet inkább eredményre? Te melyik vagy inkább? Mik a döntéshozatali mintáid? Sejted vagy tudod? Megnéznéd velünk? Tesztelnéd szűk körben más vezetőkkel együtt? Tisztában vagy azzal, hogy milyen tényezők torzíthatják a döntéseidet? Szeretnéd izraeli sakkmesterek technikáit elsajátítani? Szeretettel meghívunk egy izgalmas egyéni és közös játékra Café eseményünk keretében.

„Többet megtudhatsz másokról egy óra játék, mint egy év beszélgetés alatt.” – mondja Platón. Café eseményünkön öt-öt első számú női és férfi vezető közös játékban vesz részt a nemi esélyegyenlőség jegyében. Az Izraelben fejlesztett, MI és online játékra épülő módszertan segítségével kipróbáljuk az ITL Group egyéni és csoportos döntéshozatali módszereit, reflektálunk saját működési módunkra és megnézzük vajon milyen különbségek fedezhetőek fel és milyen dimenziók mentén a résztvevők körében. Arra hívunk, hogy tanuljunk együtt új technikákat! A kislétszámú workshop és az MVÜK facilitátorai Veled együtt megteremtik azt a biztonságos és játékos légkört, ami az egyéni és csoportos tanuláshoz kellhet. Az izgalmas kóstolóhoz nincs másra szükség, mint egy csipetnyi bátorságra, egy adag kíváncsiságra, egy kanálnyi őszinteségre, egy laptopra vagy tabletre házigazdánk pedig garantálja a jó hangulatot. Egyéni tanulásoddal pedig mások fejlődéshez is hozzájárulhatsz és társadalmilag hasznos témákat is megvitatunk. Mivel május az Európai Unió Sokszínűségi Hónapja a diskurzus során érintjük a nemek közötti különbségek szubjektív és objektív elemeit is. www.accelium.hu

Időpont: 2023. május 15. 14:00-17:00

Helyszín: ITL Group Kft. 1056 Budapest, Váci utca 81. (Váci Utca Center, 4. emelet)

Témagazda: Szlavitsek Szilvia – központ vezető, Accelium Magyarországi, vállalati tréning és rendezvény üzletágvezető, ITL Group Kft.

Házigazdák: Gál Emese – üzletfejlesztési specialista, MVÜK Zrt., Fertetics Mandy – fenntarthatósági vezető, MVÜK Zrt.

Rendezvény díja: 10 000 Ft + Áfa, amely tartalmazza a nemzetközileg elismert vezetőfejlesztési játék modul használatát és hozzáférését egy teljes évre.

A program a Sokszínűégi Hónap keretében, az MVÜK és az ITL Group együttműködésében valósul meg

Az MVÜK, mint a HBLF Sokszínűségi Karta aláírója, a felelős és sokszínű foglalkoztatás iránt elkötelezett vállalatként csatlakozott idén a Sokszínűségi Hónaphoz. Ennek keretében májusban néhány rendezvényünk fókuszában a diverzitás, inkluzivitás és ehhez kapcsolódó témák is szerepelnek.

A jelentkezéssel és az eseményen való részvétellel résztvevőink elfogadják, hogy az eseményen kép- és esetlegesen videó- és hangfelvétel készül. Előzetesen és kifejezetten hozzájárulásukat adják a róluk készült felvételek rögzítéséhez, és ahhoz, hogy azokat az MVÜK promóciós célokra felhasználja digitális média csatornáin és/vagy nyomtatott anyagain.

Részletek

Dátum:
május 15.
Időpont:
14:00-17:00
Esemény kategória:

Helyszín

ITL Group
Váci utca 81.
Budapest, 1056
+ Google Térkép

jelentkezés tagjelöltként

jelentkezés vendégként

jelentkezés tagként

Sikeres jelentkezés !